Pide tu libro

Si no encuentras un libro pide tu libro en peticionesdeloquequieras@gmail.com

viernes, 21 de mayo de 2010

Изразът "електронна книга започва с Е, както ние някога са обяснили по електронен път. Това е" електронна книга ", за това.

http://e-book-e-reader-libroelectronico.blogspot.com/

Изразът "електронна книга започва с Е, както ние някога са обяснили по електронен път. Това е" електронна книга ", за това.

Но книгата може да означава две различни неща, както и в:

* Аз изпуснах книгата на пода
* Съм написал книга

В първия един случай се отнася до континенталната част ( "Задаване на много листове хартия или друг подобен материал, който обвързани, образуват обем"), и втората съдържанието (научно, литературно или друг обем удължаване достатъчни, за да е форма, които могат да се отпечатва или друг носител, "двете са определенията на последното издание на речника на Академията). Поканата, за диференциране Book1 и libro2

И понякога, никой не знае какво точно една реч:

I * като тази книга ... (докато тя гали)

Е, в областта на електронната издателска може да направят същото, или дори по-сложна:

* Един д-Book1 или electrónico1 книга е ", посветена устройство, т.е. устройство, което никой не е да служат само за да четат книги electrónicos2. Изразява" еднократна бутилка ", която някога сме говорил.


д-Book1 италиански Myfriend



Един д-Book2 или Email2 книга е работата четем в едно електронно устройство.

Книгите обикновено имат собствени формати electrónicos1: игра (или книга Email2), закупени за модел не може да се прочете в друга. Днес съществуват различни модели в различни етапи на изпълнение: връзки.

Electrónicos2 книги, не само четат книги electrónicos1, но също и на устройства, също са подходящи за други неща, като например:


на компютъра: тук е заглавието показва на екрана на компютъра:



календар, цифров помощник, Pocket PC, или както обичаме да се обадя:


Колко е важно да бъдеш Ърнест, от Оскар Уайлд, в Microsoft Reader формат, в дневник Compaq

Email2 Но книгата е винаги на файл (който е бил редактор на мрежата или купуваме във виртуална библиотека), и излезе или изтеглени на вашия компютър, в който има около тази картина:



Архивът на значението на бъдеш Ърнест: вторият от дясно

За да се превърне един от тези файлове в нещо четене програми са читатели, например, Adobe PDF Ebook Reader или Microsoft Reader (връзки). Тези програми се набор от данни в лесен за четене книга, понякога класически вид запознат:



А Ратъл от камъчета, есе, публикувани от Корпорейшън "в Adobe BookVirtual

Програмите позволяват на читателите на книгите страници electrónicos2 може да се случи, а понякога се подчертае и резултат. Те обикновено дават възможност на читателя зададете размера или текст тялото. Но те също така имат системи, които се занимават не може да се чете, ако не се заплащат, които пречат на устройство, инсталирано на работа преминат към друга, и така нататък. Както и в света на софтуера, обикновено произведение, създадено за система, която не може да чете друго. Формати се четат-ориентиран екран, отколкото отпечатването на работа.

Но има и общи програми за целта, които могат да работят като софтуер, читатели, например: браузъри или интернет браузъри:



А деветнадесети век работа в Виртуална библиотека Мигел де Сервантес

Някой Интернет браузър работи програмата прочитания кодирани в HTML, езика на мрежата. Задаване на страницата на желания размер или промяна на размера на шрифта. Произведенията в този формат е отворен за всеки, за да премине на друг четец, печат или промяна на компютъра. Много хора и INTITUCIONES в мрежата да работи свободно достъпна за обществеността: връзки.

И накрая, electrónicos2 книги, които имат действителен съществуване, във формат, който записва на автора или издателя, до момента, в който читателят иска да купи една страна, и след това печатни и обвързване. Те се наричат неотложен книги или печат на търсене: връзки.



софтуер читатели:

Adobe Acrobat Reader Ebook: http://bookstore.glassbook.com/store/default.asp

Microsoft Reader http://www.microsoft.com/reader/

electrónicos2 книжарници:

Двадесет и девет: http://www.veintinueve.com/

Barnes & Noble: http://ebooks.barnesandnoble.com/

electrónicos2 книгоиздатели:

Badosa.com: http://www.badosa.com

BookVirtual Corporation http://www.bookvirtual.com/

отворен за строителство (в HTML):

Например, тази история на моето: http://jamillan.com/kratzer.htm

Виртуална Библиотека Мигел де Сервантес: http://www.cervantesvirtual.com

неотложен книги:

По заявка проекти публикуване в университета в Саламанка

Youcantouch: редактор на собствените си книги неотложен изкуство: http://youcantouch.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario