http://e-book-e-reader-libroelectronico.blogspot.com/
L'expressió "e-llibre comença amb un correu, com ja hem explicat alguna vegada, els mitjans electrònics. Es tracta d'un" llibre electrònic ", per tant.
Però el llibre pot significar dues coses diferents, com a:
* He deixat un llibre a terra
* He escrit un llibre
En el primer cas es refereix a la part continental ( "Conjunt de moltes fulles de paper o altre material similar que els unia, formen un volum"), i el segon el contingut (científica, literària o de qualsevol altra extensió volum suficient per formar, el que pot ser imprès o un altre mitjà, "les dues són definicions de l'última edició del diccionari de l'Acadèmia). L'anomenada, de diferenciar, book1 i libro2
I de vegades, ningú sap què és exactament un discurs:
* M'agrada aquest llibre ... (mentre acaricia)
Bé, en l'àmbit de l'edició electrònica pot fer el mateix, o fins i tot més complicat:
* Un e-libro1 o electrónico1 llibre és "dispositiu dedicat, és a dir, un dispositiu que algú ha fet per a servir únicament per a llegir llibres electrónicos2. És" ampolla recarregable ", que ja hem parlat alguna vegada.
myfriend i-libro1 italià
Un e-llibre book2 o Email2 és el treball que hem llegit en un dispositiu electrònic.
Els llibres solen tenir formats propietaris electrónicos1: una obra (llibre o Email2) comprada en un model no es pot llegir en un altre. Avui en dia existeixen diversos models en diferents etapes d'execució: els enllaços.
Electrónicos2 llibres, no només llegir en els llibres electrónicos1, sinó també en els dispositius que també són apropiats per a altres coses com:
un ordinador: aquí és un títol que apareix a la pantalla d'un ordinador:
un calendari, agenda digital, PC de butxaca, o com ens agrada anomenar:
La importància de beeing Ernesto, d'Oscar Wilde, en format Microsoft Reader, en un diari de Compaq
Email2 Però un llibre és sempre un fitxer (que ha estat un editor a la xarxa, o que comprem en una biblioteca virtual), i va sortir, o descarregar al seu ordinador, a l'interior té al voltant d'aquesta pintura:
L'arxiu de la importància de la beeing Ernest: el segon des de la dreta
Per convertir un d'aquests fitxers en alguna cosa els programes informàtics són els lectors, per exemple, Adobe PDF eBook Reader o Microsoft Reader (enllaços). Aquests programes fan una sèrie de dades en un llibre de lectura, de vegades un aspecte clàssic familiar:
Un sonall de pedres, assaig publicat per la Corporació en Adobe BookVirtual
Els programes permeten als lectors de les pàgines dels llibres electrónicos2 pot passar, de vegades, subratllar i anotar. Solen donar la possibilitat que el lector establir la mida o el cos del text. Però també tenen sistemes que s'ocupen no es pot llegir si no es paga, que impedeixen a un dispositiu instal.lat en una obra passa a un altre, i així successivament. Igual que en el món del programari, en general una obra creada per un sistema no pot llegir un altre. Formats de lectura de pantalla orientada en lloc d'imprimir el treball.
Però hi ha programes d'ús general que pot funcionar com els lectors de programari, per exemple: els navegadors o els navegadors d'Internet:
Una obra del segle XIX a la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes
Un navegador d'Internet funciona el programa llegeix codi en HTML, el llenguatge de la web. Configurar la pàgina a la mida desitjat o canviar la mida de la font. Les obres en aquest format està obert a qualsevol persona el pas a un altre lector, imprimir o canviar d'ordinador. Moltes persones i intitucions de la xarxa de realitzar obres lliurement a disposició del públic: els enllaços.
Finalment, electrónicos2 llibres que tenen una existència virtual, com els arxius que guarda l'autor o editor, fins al moment en que un lector vol comprar un, i després imprès i enquadernat. Són els anomenats llibres instantània o impressió sota demanda: els enllaços.
els lectors de programari:
Adobe Acrobat eBook Reader: http://bookstore.glassbook.com/store/default.asp
Microsoft Reader http://www.microsoft.com/reader/
electrónicos2 llibreries:
Vint: http://www.veintinueve.com/
Barnes & Noble: http://ebooks.barnesandnoble.com/
electrónicos2 els editors de llibres:
Badosa.com: http://www.badosa.com
BookVirtual Corporation http://www.bookvirtual.com/
obres obertes (en format HTML):
Per exemple, aquesta història de les mines: http://jamillan.com/kratzer.htm
Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes: http://www.cervantesvirtual.com
llibres instantani:
Un control sobre els projectes de publicació de la demanda en la Universitat de Salamanca
Youcantouch: un editor dels seus propis llibres d'art instantani: http://youcantouch.com
No hay comentarios:
Publicar un comentario